Bankrekening: NL07 KNAB 0723 5497 45

    We krijgen een andere bankrekening. Zogauw als het         nummer bekend is, vermelden we dit op de website!


Voor een verblijf in Holguin of Guardalavaca 

kunnen wij U de volgende locaties aanbevelen.

Wilt u Cuba een keertje met eigen ogen aanschouwen, laat je niet tegenhouden door wilde verhalen. Het is een gastvrij land met vriendelijke mensen.        Altijd behulpzaam en ze nodigen je graag, als je daar voor open staat, uit bij hen thuis.

Casa "El Bohio" 

Eigenaar Carlos en zijn vrouw Yeni hebben een leuke casa geschikt voor twee personen, voor grotere groepen zijn er meerdere casa's in de buurt. Het ligt 1 km. vanaf Parque Calixto Garcia, het centrum. De casa ligt aan een onverharde doch goed begaanbare weg op een rustige locatie. Het zijn vriendelijke mensen die altijd behulpzaam zijn en je graag te woord staan met uw vragen. Ze spreken goed Engels en zijn al jaren bevriend met mensen van diverse nationaliteiten.                                De casa is voorzien van airco en heeft een nette badkamer. Het ontbijt wordt met goed weer (dus bijna altijd) buiten in hun patio geserveerd. 

Ook als gids wil Carlos u graag ter zijde staan, hij kent de streek tot ver in de omtrek en zal u graag de mooiste en interessante plekken laten zien. Ook voor een (meerdaags) uitstapje naar o.a. Santiago de Cuba, Gibara of Mayarí vergezeld hij u graag. Op deze manier krijgt u een heel goede indruk van het leven in Cuba, niet alleen de georganiseerde excursies, hotel en strand.

Voor meer informatie kunt U contact opnemen met ons of rechtstreeks met    Carlos en Yeni. Adres: Calle 3ra # 24 Entre 2a y 4ta, reparto José Diaz in Holguin.     Hun telefoon: 0053 54330068 en hun mailadres: Jochilam@nauta.cu

 


 


 
Hotel Brisas in Guardalavaca

Voor een verblijf bij Hotel Brisas in Guardalavaca boek je voor de goedkoopste optie  bij: Raquel Viajes Cubanacan.                              Rechts om de hoek als je binnenkomt.